Зареждане

Александър Усик е готов за трилогия с Антъни Джошуа

Александър Усик е готов за трилогия с Антъни Джошуа
Публикувано на: Август 11, 2024 в 18:00 ч
Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория, украинецът Александър Усик, назова съперника, с когото е готов да се бие, след като победи Тайсън Фюри във втората им битка.

Припомняме, че в последния си двубой, който се проведе в нощта на 18 срещу 19 май  в Саудитска Арабия, Александър Усик се срещна на ринга с британеца Тайсън Фюри. Битката продължи 12 рунда и завърши с победа на състезателя от Украйна с разделено решение. В деветия рунд Александър повали Тайсън, но британският боксьор оцеля и успя да продължи битката.

С победата Усик стана безспорен шампион в тежка категория, но по-късно оваканти една от титлите си. В миналото Александър записа 2 победи над Антъни Джошуа, който се готви за битка с Даниел Дюбоа. Усик от своя страна се готви за реванш с Фюри през декември. Ако двамата спечелят битките си, то Усик е отворен за трилогия.

„Не бих искал да имам реванши. Но след като отново победя Фюри и Антъни Джошуа победи Даниел Дюбоа, тогава, разбира се, ще възникне идеята за трета битка. Струва ми се, че нямам право да откажа на Антъни трета битка, тъй като той се съгласи на две невероятни битки с мен. Благодарение на него популярността и славата ми по света нараснаха. Следователно, ако победи Дюбоа, аз съм готов да му дам трета битка.“, каза Усик.

Ще видим ли такава трилогия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес