Зареждане

'Върколака' преди BRAVE: Агресията и волята ми ме водят към победата

'Върколака' преди BRAVE: Агресията и волята ми ме водят към победата
Публикувано на: Август 18, 2024 в 12:01 ч
Остават броени дни до престижния ММА турнир BRAVE 58, който ще се проведе на 24-ти август в Бургас.

Събитието е първото издание на организацията - част от Европейското ѝ турне и за пръв път родните фенове ще имат възможност да гледат на живо една от най-големите ММА организации в световен мащаб.

В събитието ще вземат участие едни от най-добрите бойци на България, които ще се изправят срещу топ претенденти от чужбина.

Един от участниците в главната файткарта е Павел Владев "Върколака", който ще се бие пред публика в родния му Бургас, откъдето идва и невижданата до момента мотивация у него преди битката.

"Таваните и стените по залите не издържат. Подготвям се в Бургас и ще остана тук до самото събитие."


Там Владев се подготвя заедно с други бойци от събитието като Антонио Бушев и Антон Янчев в GF Team.

Последната битка на "Върколака" е преди малко повече от година. Но това не е било поради отсъствие на желание, а поради липса на предложения, които да си заслужават.

"Имаше предложения, но като не съвпаднат интересите, няма как да се случат нещата. За мен всеки един боец трябва да си знае мястото. Когато вече си изграждиш име и положение, трябва да го отстояваш."


Явно Владев е получил търсеното от него в BRAVE - престижен световен турнир, от който са излезли едни от топ бойците на UFC и който има гледаемост от фенове по цялото земно кълбо.

"Като усещане не е нова тръпка, но ще добавя още една душа към колекцията."

"Върколакът" е характерен с агресивната си игра и лютите закани преди битка, които облича в действие, когато влезе в клетката.


При двубоя му на 24-ти август нещата не са по-различни, като преди няколко дни във видео се бе заканил, че ще има кървава баня.

"Всеки, който иска да излезе като победител от клетката, трябва да има тази жажда. Иначе няма в края на срещата да вдигнат твоята ръка и това не е добре. Агресията и желанието да вдигнат накрая моята ръка ме водят към победата.

Няма как иначе. Особено при битка в родния ми град Бургас - желанието е не само да победя, но и да зарадвам феновете там и да се гордеят с мен. Всички български бойци се бият с чужденци в BRAVE 86, така че нашият народ трябва да вдигне нашия флаг."


Опонентът на българина е германеца Кристиян Мак. За Владев обаче няма значение кой ще е срещу него в клетката - стратегията винаги е една и съща.

"Не съм разучавал опонента си. Аз го видях кой е чак като го качиха на постер.

Знам само, че е обратен гард и търси стойка, умее да се бори. Но е с две ръце и два крака... Няма какво друго да кажа, освен че ще му взема душата.

Ще му кажа всичко по време на мача - ще ме чуе, види, усети - ще почувства цялото ми присъствие в клетката."


Гостуването на BRAVE в България е огромен шанс не само за българските бойци, но и за феновете на бойните спортове в региона да се насладят на живо на качествени ММА битки.

"В момента BRAVE е идеална платформа за изява на българските бойци - да прескочим границата и да ни забележат отвънка.

Феновете трябва да дойдат да гледат цялото събитие. В моята среща обещавам страхотно зрелище и по-добра версия на мен. Смятам, че съм се подготвил добре и както казах - да не си забравят да си донесат кошници... защото нечия глава ще хвръкне."
 

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес