Зареждане

Тай Туиваса след петата си поредна загуба: Какъв спорт само

Тай Туиваса след петата си поредна загуба: Какъв спорт само
Публикувано на: Август 18, 2024 в 16:36 ч
Тай Туиваса направи изявление след петото си поредно поражение в UFC от Жайрзиньо Розенщрук.

Както знаем, Тай Туиваса е истински любимец на феновете в Ultimate Fighting Championship. Той излиза на терена, за да направи шоу всеки път, и в по-голямата си част успява. За съжаление, през последните няколко години той изпадна в трудни моменти. В началото на UFC 305 снощи той беше в серия от четири поредни загуби.

А сега вече са пет. Той не успя да се справи в битката с Жайрзиньо Розенщрук, в която и двамата бойци имаха някои страхотни моменти. Уви, Туиваса не успя да си свърши работата както му се иска.

В кратко изявление в социалните мрежи Тай имаше да каже следното по въпроса.
 
"Мамка му. Какъв спорт само. Вложих всичко от себе си в този лагер и не си тръгнах с победа. Изпращам моята любов към всички мои фенове Вложих всичко от себе си в това не получих награда. Моята грешка. Обичам ви всички истински. Живейте, за да се биете още един ден. Австралийски фенове, обичвам ви, защото сте най-яките!."

На 31-годишна възраст със сигурност изглежда, че Тай Туиваса все още има бъдеще в смесените бойни изкуства. В края на краищата тежката категория е дивизия, в която всичко може да се случи. При това положение той със сигурност трябва да обмисли добре следващите си стъпки. Това е боец, който постоянно е готов да заложи всичко на карта в името на забавлението на феновете, но серия от 0-5 със сигурност е повод за безпокойство.

Какво според вас следва за Тай Туиваса в UFC? Хареса ли ви тази битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес