Зареждане

Оливейра е готов да се изправи срещу Волкановски: За мен ще бъде голяма чест

Оливейра е готов да се изправи срещу Волкановски: За мен ще бъде голяма чест
Публикувано на: Август 21, 2024 в 08:06 ч
Чарлз Оливейра разкри, че е отворен за идеята за двубой с Александър Волкановски.

Когато става въпрос за любимци на феновете, Чарлз Оливейра е сред най-големите. Бившият шампион на UFC в лека категория се радва на огромен успех в клетката и дори на 34-годишна възраст все още вярва, че има всичко необходимо, за да завоюва пояса отново.

Разбира се, той загуби две от последните си три битки, което накара мнозина да се чудят какво следва за него. На UFC 300 той бе победен с малко от Арман Царукян и очаква следващото си предизвикателство в октагона.

Междувременно Александър Волкановски наскоро беше победен по категоричен начин от Илия Топурия. Докато испанецът се готви да защитава пояса в категория перо срещу Макс Холоуей, Волкановски е зает с опити да разбере какъв е следващият му ход.

Когато в социалните мрежи беше предложена идеята за двубой срещу австралиеца, "Do Bronx" даде да се разбере, че ще приеме предизвикателството.

Чарлз Оливейра иска Александър Волкановски

"Защо не? Това би било голяма чест. Страхотен боец, страхотно име. Така че защо не? Чакам да видя какво ще ни донесе UFC."

Волкановски приема изключително тежки битки. Разбира се, все още нищо не е официално, но изобщо няма да е изненадващо UFC да се насочи в тази посока.

Що се отнася до Чарлз Оливейра, той със сигурност няма да се притесни да се бие с някой, който може да му създаде истински трудности. Волкановски може и да има неуспехи, но той също така е един от най-завършените бойци на своето поколение.

Затегнете коланите, защото този мач може да бъде много забавен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес