Зареждане

BRAVE 86 събира спортния елит на 24-ти август в Бургас

BRAVE 86 събира спортния елит на 24-ти август в Бургас
Публикувано на: Август 21, 2024 в 08:18 ч
Очакваната в събота грандиозна галавечер BRAVE 86 ще събере на едно място десетки шампиони в спортна зала „Арена Бургас“. Сред тях олимпийският шампион по класическа борба от Париж 2024 Семен Новиков, Благой Иванов-Багата, братята Кубрат и Тервел Пулеви, световните шампиони по самбо Румен и Росен Димитрови, няколко поколения самбисти, световни и европейски шампиони по карате, кикбоксьори, медалисти по бразилско жиу жицу, и др, съобщават от Bulgarian Fighters Agency.

Днес в Бургас пристига двойникът на Хамзат Чимаев Хамзат Мааев, който е част от файткартата и който също е наричан „вълк“ като известния му сънародник.

Утре се очаква да пристигне и доскорошното острие в UFC Мохамед Мокаев.


Към момента основните битки на BRAVE 86 са:

  • Атанас Джамбазов срещу Саид Маалем (Алжир)
  • Живко Стоименов срещу Алекс Лохор (Франция)
  • Павел Владев срещу Кристиян Мах (Германия) 
  • Антонио Бушев срещу Хамзат Мааев (Турция)
  • Руси Минев срещу Христос Циримокос (Гърция)
  • Габриел Гилтон (Бразилия) срещу Едуард Евдокимов (Германия)
  • Антон Янчев срещу Патрик Крзак (Полша)
Преди основните битки има подгряващи двубои, от които претърпяха промени, поради контузии и отпадане на противници, като на ринга няма да видим предварително планираните Атанас Божилов, Мариан Димитров и Симеон Кичуков, но за сметка на това организаторите са подготвили редица атрактивни битки.

В една от подгряващите срещи шампионът по самбо и национал по борба на Швейцария, Дилян Алишахи излиза срещу 105-килограмовия кикбоксьор Димитър Калчев. Преди тях отново в тежката категория ветерана Галин Бекяров и изгряващата ММА звезда Георги Петров.

Подгряващите срещи започват от 19:00 на 24-ти август в Арена Бургас, като в петък от 9:00 е официалния кантар, а в четвъртък организаторите ще проведат официалната си пресконференция.

Билетите за BRAVE 86: Burgas  могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес