Зареждане

Джамахал Хил към Магомед Анкалаев: Мери си приказките!

Джамахал Хил към Магомед Анкалаев: Мери си приказките!
Публикувано на: Август 21, 2024 в 07:40 ч
Джамахал Хил отвърна на удара на Магомед Анкалаев.

"Sweet Dreams" не беше много доволен да научи, че претендентът № 8 в ранглистата Халил Раунтри ще бъде следващият, който ще се бие с Алекс Перейра, предизвиквайки шампиона в полутежка категория на UFC 307 през октомври тази година. 

Най-голямото недоволство на Хил е, че Раунтрий е бил принуден да се откаже от предварително насрочената схватка през юни, след като е бил отстранен от NSAC заради употреба на забранено вещество. Сега изведнъж той е възнаграден с възможност за титла, като се смята, че има далеч по-заслужаващи кандидати.

Кандидати като Магомед Анкалаев, който е в серия от 10 победи и в момента заема второ място в ранглистата в полутежка категория. 

В отговор на разочарованието на Хил, Анкалаев смята, че бившият шампион трябва да се успокои и да свърши работата, която му е поставена, ако някога се надява да получи нов шанс за титлата в категорията. 

"Защо Джамахал Хил реве? Перейра току-що те накара да заспиш, върни се в живота си и си проправи път нагоре или бъди готов за Абу Даби, защото Ракич може да се оттегли", написа Анкалаев.
 

Джамахал Хил отвръща на удара

В отговор на коментара на Анкалаев в X, "Sweet Dreams" изнесе дълго опровержение, в което взе на прицел провалената възможност за титла на руснака срещу Ян Блахович преди две години и последвалите го коментари, които може да го държат далеч от титлата сега. 

"Направих видео за реакция относно обявяването на двубоя между Халил Раунтри и Алекс Перейра и имаше един човек, който, да, ще се съглася, че е бил подведен от бизнеса и предполагам, че сега си е взел поука да си мери приказвките. Говоря за малкия "Фрудамед Ганкалаев", грабител на глезените, както искате го наречете", заяви Хил в канала си в YouTube. "Този пич просто не може да спре да се опитва да преследва титлата по какъвто и да е начин. Брато, ти се би до равенство, имаше своя шанс, имаше своя шанс да спечелиш титлата.

"Сега аз съм един от хората, които са съгласни, че той трябваше да е следващият в борбата за титлата преди Халил Раунтри, и аз говорих по този въпрос. Но откъде накъде ще ми казваш че рева, защото говорих за очевиден факт от играта, който засяга всички в нашата теглова категория и подобни неща, виждам какво се опита да направиш, брато.

"Мислиш си, че можеш да получиш някакви готини точки, като се опиташ да ме предизвикаш. Престани, братко, престани. Бих очаквал подобна постъпка с нисък коефициент на интелигентност от теб, разбираш ли какво имам предвид. Не искаш да кажеш нищо за обявяването на битката, защото сега си научи урока. Беше ти голяма устата преди, плюеше по UFC, а сега те натириха. Затова мери си приказките."


Три седмици след като Перейра и Раунтрий се сбият в Солт Лейк Сити, промоцията ще направи годишната си спирка в Абу Даби за UFC 308, където ще се проведе сблъсък в лека тежка категория между претендентите за топ 5 Магомед Анкалаев и Александър Ракич. 

Хил смята, че енергията на Анкалаев би била по-полезна, ако се съсредоточи върху поставената задача, а не да се заяжда с него и да се опитва да спечели някои "точки" от феновете. Но ако по някаква причина Ракич не успее да се яви на бойната вечер, "Sweet Dreams" е повече от щастлив да се намеси и да се погрижи за някои "лесни работи". 

"Те дори не те харесват достатъчно, за да те оставят да се биеш за титлата над някой който е №8, пич! Така че се успокой, брато, престани да се опитваш да получиш харесването на феновете, брато, съсредоточи се върху други неща. Предстои ти битка срещу Ракич, внимавай с Ракич, защото той е много способен да ти срита задника. Но повярвай, че ако телефонът ми звънне и има нужда някой да влезе и да се справи с теб, брато, ти си лесна работа за мен. Ти си лесна работа за мен и нямам търпение да го покажа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес