Зареждане

Ускорете метаболизма си с Dyma-Burn

Ускорете метаболизма си с Dyma-Burn
Публикувано на: Юни 28, 2013 в 09:04 ч

Според проучване добавката на Dymatize - Dyma-Burn може да повлияе доста благосклонно на метаболизма ви и горенето на мазнини.

Освен следването на намален калориен прием и увеличаване на интензитета на тренировките, приема на определени хранителни добавки също може да бъде благоприятен за изчиствавнето от излишните подкожни мазнини. На пазара има най-различни фет бърнъри, чиято цел е да ускорят метаболизма, но някои от тях могат прекалено много да натоварят нервната система (като например да увеличат сърдечния ритъм и кръвно налягане), както и да предизвикат раздразнителност, замаяност или превъзбуда. Но с разработката на нови продукти тези ефекти се намаляват или липсват.

В скорошно проучване, публикувано в Journal of the International Society of Sports Nutrition, се казва че фет бърнъра Dyma-Burn Xtreme на фирмата Dymatize може да увеличи метаболизма за 4-часов период след единична доза и то при редовни консуматори на кафе. Изследователите от университета Mary Hardin-Baylor са установили реално увеличение на метаболизма, както и повишен фокус, внимание и повече енергия, за сметка на умората. Друг добър резултат от изследването е, че не са открити странични ефекти от тази добавка, като увеличаване на сърдечния ритъм или кръвното налягане, което често се среща при фет бърнърите.

Dyma-Byrn Xtreme
съдържа бленда от кофеин, гуарана, йерба мате и екстракт от зелен чай, както и нашумелите напоследък малинови кетони, които спомагат за ускоряването на метаболизма.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес