Зареждане

'UFC нямат нужда от Магомед Анкалаев'

'UFC нямат нужда от Магомед Анкалаев'
Публикувано на: Август 20, 2024 в 12:00 ч
Известният руски промоутър Камил Гаджиев коментира организацията на битката за титлата в полутежка категория (до 93 кг) на UFC между бразилеца Алекс Перейра и американеца Халил Раунтри. Преди няколко дни Дейна Уайт я обяви официално за UFC 307 в Юта през октомври.

По този начин Уайт игнорира Магомед Анкалаев, който е на 2-рото място в ранглистата и в серия от 10 победи. Раунтри от своя страна е на 8-ма позиция и идва след наказание за провал на допинг тест. Обявяването на битката за титлата донесе много критики към Уайт. 

Много хора смятат, че UFC пазят бразилеца от Анкалаев. Гаджиев реши да поговори по темата и каза, че UFC няма нужда от Анкалаев:

„Отдавна казвам, че UFC не се нуждае от Магомед Анкалаев. Има много причини. Първо, той е скучен като медийно присъствие, и второ, той е неудобен противник за Перейра. Магомед може да го събори, като доминира в битката, а Перейра е една от звездите на UFC. 

В лека категория вече имаме Ислам Махачев, който е шампион. Защо им е още един шампион от Русия ? При това още един дагестанец. Анкалаев ще бъде държан максимално далеч от титлата“, каза Гаджиев в канала си в YouTube.

Съгласни ли сте ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес