Зареждане

Конър Макгрегър награби пухкава блондинка, която наскоро отряза

Конър Макгрегър награби пухкава блондинка, която наскоро отряза
Публикувано на: Август 20, 2024 в 18:00 ч
Конър Макгрегър, скандалната звезда на UFC, отново се озова в полемика след публикуването на снимки, показващи как се забавлява с блондинка.

35-годишният ирландски боец, баща на четири деца, първоначално изглежда отхвърли флиртуването от непознатата жена на снимките, но по-късно нещата изглеждат различни. Снимките, които се разпространяват мълниеносно в социалните мрежи, предизвикаха бурен смут сред феновете му.

По-рано този месец се появи видео на Макгрегър по време на Sturgis Bike Week, събитие, на което той присъства във връзка със събитието на BKFC, на които той е съсобственик. Видеото показва празнуващия Макгрегър, изглеждащ в стихията си.

Във видеото Макгрегър първоначално изглежда иска да държи напористата блондинка на разстояние. Тя започва да туърква в негова посока, но Конър не й обръща никакво внимание. Изтеклите по-късно снимки обаче разказват друга история.

На кадрите се вижда как блондинката, облечена в къси панталони, е награбена от Макгрегър. Това предизвика възмущение сред феновете му, които гледат на ситуацията като на предателство към годеницата му Дий Девлин, майката на децата му.

Въпреки че няма потвърждение какво точно се е случило между Макгрегър и жената, много фенове са разочаровани и изразиха неодобрението си в социалните медии. Не се знае дали Макгрегър ще даде обяснение, но това е малко вероятно.

Критиките и подигравките не спират да валят по негов адрес. По-долу може да видите видеото от началото а месец, а над него са скорошните снимки, които се появите в социалните мрежи:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес