Зареждане

Дан Хукър иска да се бие с Макгрегър, само за да се подиграе на Майкъл Чандлър

Дан Хукър иска да се бие с Макгрегър, само за да се подиграе на Майкъл Чандлър
Публикувано на: Август 21, 2024 в 08:03 ч
Прясно след впечатляващата си победа с решение над  Матеуш Гамрот през миналия уикенд в главната карта на UFC 305, новоизлюпеният претендент номер пет в ранглистата Дан Хукър иска да открадне следващия двубой с бившия най-добър в две категории Конър Макгрегър - само за да се подиграе на Майкъл Чандлър.

Хукър, който сега е в разгара на впечатляваща серия от три победи, постигна близка победа с разделено решение (29-28, 28-29, 29-28) над полския претендент Гамрот в продължение на три рунда в Пърт през изминалия уикенд.

Победата е трета поредна за страйкъра от Окланд, след като преди това той постигна успех с решение над Джалин Търнър, както и победа с нокаут над Клаудио Пуелес. 

Дан Хукър се изказва за потенциален  бой с Конър Макгрегър

След като обмисля множество следващи битки - включително елиминатор за титлата срещу набиращия скорост Арман Царукян, Дан Хукър предложи да се впусне в мегасблъсък с бившия най-добър в две дивизии Макгрегър - само за да се подиграе с бившия си враг Чандлър.

"Не е задължително да предизвиквам Конър Макгрегър, просто го казах, защото съм абсолютен трол, така че това е като най-големият тролски ход, който можеш да направиш за всички времена, е да отмъкнеш този бой от Майкъл Чандлър", каза Дан Хукър пред The Mac Life. "Той чака през цялото това време, а след това Конър просто се бие с мен така или иначе, като че ли това би било уникална подигравка. Ще се почувствам като най-големия трол на всички времена. Ще получа черния си колан на Олимпийските игри за тролове."


Биейки се с бившия трикратен шампион на Bellator MMA в лека категория, Чандлър, в дебюта на родения в Мисури в октагона през 2021 г., Хукър отнесе зрелищна загуба с нокаут в началния рунд на ветерана по време на сблъсъка им за елиминация на титлата на "Fight Island".

Също така, обмисляйки потенциален следващ мач с бившия неоспорим шампион в лека категория, Чарлс Оливейра, Хукър намекна за факта, че промоутърът вече се е чул за двубой срещу Хукър след успеха му в UFC 305. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес