Зареждане

Майк Тайсън се закани на Джейк Пол: Ще те пречукам!

Майк Тайсън се закани на Джейк Пол: Ще те пречукам!
Публикувано на: Август 21, 2024 в 08:13 ч
Железният Майк Тайсън идва за Джейк Пол

В петък, 15 ноември, бившият неоспорим световен шампион в тежка категория ще се завърне на ринга за първия си професионален двубой от близо 20 години. Срещу него в ринга ще се изправи сензацията на YouTube Джейк Пол, който си е спечелил име в този спорт, като се е борил с небоксьори и с редица спортисти, които вече не са в разцвета на силите си. 

Преди дългоочаквания сблъсък на 80-хилядния стадион "AT&T" в Арлингтън, Тексас, Тайсън и Пол се изправиха лице в лице по време на пресконференция в Голямата ябълка.

По време на 20-минутната им среща Тайсън до голяма степен не пожела да се включи в безпричинните обиди. Това обаче не попречи на легендарния боксьор да отправи предупреждение към своя опонент. 

"Бъди в добра форма, защото здравето ти зависи от това." каза Тайсън на пресконференцията в Ню Йорк. "Бъди във форма, по-добре бъди внимателен. Той трябва да е много уплашен и внимателен. Аз ще те пречукам. Ще го пречукам. Ще бъде дълга и наказателна, дълга и болезнена нощ..."

Майк Тайсън Чувства се добре след опасенията за здравето си по-рано тази година

Първоначално Тайсън и Пол трябваше да се сбият на 20 юли, но спешен медицински проблем по време на полет през страната го принуди да си вземе известно време почивка от тренировките.

Вместо това двамата ще се бият през ноември тази година на живо по Netflix. 

"Имах малко малко премеждие, разболях се", обясни Тайсън, "Но се чувствам добре. Просто съм готов. Може би е бил на ринга с хора, които имат същите намерения, но в действителност не са имали такива. Веднага щом хвана този човек, всичко ще приключи напълно, той ще избяга. Ще избяга като крадец."

Джейк Пол влиза в двубоя с рекорд 10-1, включително седем победи с нокаут. Миналия месец Пол спря "Platinum" Майк Пери в шестия рунд на главния им мач в Тампа, Флорида.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес