Зареждане

Промени във файткартата на BRAVE 86: Бразилец заменя контузения Делян Георгиев

Промени във файткартата на BRAVE 86: Бразилец заменя контузения Делян Георгиев
Публикувано на: Август 19, 2024 в 10:01 ч
Бразилецът Габриел Гилтън заменя контузения Делян Георгиев, който трябваше да излезе срещу Байсангур Макаев в мач от основната файт карта на предстоящата грандиозна гала вечер BRAVE в Бургас.

Вариантът бургазлията Руси Хаджиев да замести Делян също пропадна след като Хаджиев не успя да се възстанови от предходен двубой, а малко след това контузия получи и Байсангур Макаев.

В категория лека мачмейкърът на BRAVE даде шанс на германеца Едуард Евдокимов, който идва в Бургас за да се изправи срещу друго острие на мениджъра Теодор Карастоянов - атрактивния бразилец Габриел Гилтън де Карвальо Лима.

През месец юни Габриел записа победа със submission в Shooto Brazil 123. Броени дни преди мащабното първо събитие на бахрейнската световна организация в Бургас, Гилтън подписа контракт с BRAVE и влезе в новините на родината си.


Боецът пристига у нас от Рио де Жанейро на 22 август, ден преди официалния кантар в Бургас.

Има промени и в подгряващите битки, като поради контузии и проблеми с опонентите на част от българските бойци, като отпадат Мариян Димитров, Симеон Кичуков и Атанас Божилов. На тяхно място организаторите са добавили няколко други нови тежки битки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес