Зареждане

Дрикус Дю Плеси: Шон Стрикланд пак ли иска да плаче ?

Дрикус Дю Плеси: Шон Стрикланд пак ли иска да плаче ?
Публикувано на: Август 19, 2024 в 02:00 ч
Дрикус Дю Плеси вероятно ще трябва да се готви за реванш.

Миналия уикенд звездата от Южна Африка защити титлата си в средна категория. “Stillknocks” успя да удуши Израел Адесаня на UFC 305, което се проведе в Пърт, Австралия. Така той защити титлата за първи път и остана непобеден в UFC. Веднага след събитието Дю Плеси беше предизвикван на реванш с американеца Шон Стрикланд.

Именно от Стрикланд Дю Плеси взе титлата в началото на годината, след като го би с разделно решение в Канада. Шон успя да победи Пауло Коста и обяви, че няма да приема битка, която не е за титлата в дивизията. Дейна Уайт застана зад него и го обяви за претендент. Така Дрикус ще трябва да се бие с Шон, а по всичко личи, че това не му е проблем.

"Ако хората искат да видят тази битка, то тогава Шон Стрикланд е следващият. Това е битката, която хората искат да видят. Те мислят, че той е следващият. Бих се с него и вече знам как да вляза в битка с него. Той не може да се справи с това, което имам. 

Шон не може да се справи с това, което предлагам. Този път мога да го довърша. Да, той победи Адесаня, но и аз го победих и може да сравняваме битките ни. Така приключваш някого, както аз направих. Стрикланд пак ли иска да плаче ?", каза Дю Плеси пред медиите.

Трябва ли да има Дю Плесис - Стрикланд 2 ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес