Зареждане

Джони Уокър: Един ден ще стана шампион в UFC!

Джони Уокър: Един ден ще стана шампион в UFC!
Публикувано на: Август 19, 2024 в 10:00 ч
Боецът на UFC в полутежка категория Джони Уокър обеща, че някой ден ще стане собственик на титлата на UFC. Това изглежда доста нереално в момента, защото Уокър не се представя убедително. Към днешна дата той е в серия от 2 поредни загуби и няма победа в последните си 3 битки за организацията на Дейна Уайт.

Наскоро Джони реши да смени залата и отиде да тренира в Калифорния при Хавиер Мендес и Хабиб Нурмагомедов в AKA. Джони влезе доста силно в UFC през 2018 година и навърза серия от победи с нокаут. Тогава феновете полудяха по него и започнаха да говорят как той ще се бие за титлата и може да победи Джон Джоунс.

Една година по-късно Уокър започна да губи и към днешна дата печели само 4 от последните си 11 битки за UFC. Това обаче не му пречи да мечтае и да вярва, че ще стане шампион:

„Един ден ще стана шампион на UFC, вярвате или не. Не ме интересува от мнението на другите. Това е факт и времето ще покаже.“, написа Джони Уокър на страницата си в социалните мрежи.

В своята последна битка Джони загуби с тежък нокаут от Волкан Йоздемир през юни тази година в Рияд. Виждате ли го като шампион в следващите години ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес