Зареждане

Халил Раунтри: Ядосвате се, че ще се бия за титлата ? Ваш проблем!

Халил Раунтри: Ядосвате се, че ще се бия за титлата ? Ваш проблем!
Публикувано на: Август 19, 2024 в 08:00 ч
Преди няколко дни Дейна Уайт шокира ММА обществото с новината, че Халил Раунтри получава шанс за титлата в полутежка категория. Опитният ветеран от САЩ ще се бие с Алекс Перейра. Битката им оглавява събитието UFC 307, което ще се проведе в Юта през октомври. Раунтри е на 8-ма позиция в класирането и идва след наказание за провал на допинг тест.

Фенове, бойци и журналисти критикуваха решението на Уайт, но Халил не се интересува от критиките. Той е доволен от този шанс и казва, че всички трябва да бъдем възхитени от битката. Раунтри е кикбоксьор и битката с Перейра ще се проведе изцяло в стойка. Съвсем очаквано той ще бъде голям аутсайдер на букмейкърите.

Ето какво каза Халил на всички, които критикуват битката му с Перейра:

"Това вероятно е най-голямата изненада в живота ми. Критиките ли ? Лично мен това не ме засяга. Разбирам, че Джамал Хил е разстроен по лични  причини. Не ме интересува какво мисли той или някой друг. Не мисля, че битката ми с Алекс има отрицателно въздействие върху спорта. 

Всъщност е точно обратното. Феновете ще бъдат възхитени от тази битка. Благодарен съм на UFC за тази възможност. Ако не споделяте това вълнение, може нещо да не е наред с вас, а не с мачмейкърите или организацията. Ако имате проблем, мисля, че това е ваш личен проблем.", каза Раунтри.

Има ли шансове Раунтри в битката с Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес