Зареждане

Джейк Пол и Майк Тайсън се сдърпаха по време на пресконференция

Джейк Пол и Майк Тайсън се сдърпаха по време на пресконференция
Публикувано на: Август 19, 2024 в 11:24 ч
Джейк Пол и Майк Тайсън се поблъскаха по време на пресконференцията си на фестивала Fanatics Fest в Ню Йорк.

Пол и Тайсън ще проведат боксов мач на 15 ноември на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Двамата мъже бяха в центъра "Джейкъб Джавитс" в Ню Йорк, за да напомнят за силно обсъждания си мач.

По време на срещата си "The Problem Child" и "Iron" Майк се сбутаха.
 
Майк Тайсън беше доста енергичен по време на пресконференцията си с Джейк Пол, което доведе до това, че и двамата мъже се спречкаха.


Имаше много критики относно организацията на мача между Пол и Тайсън. Неотдавна претендентът за титлата в лека категория на UFC Дъстин Поарие заяви пред Ариел Хелвани, че не иска двубоят да се състои предвид възрастта на Тайсън.

"Не исках това да се случи", каза Поарие наскоро. "Човекът е на 60 години. Не исках това да се случи. И се надявам да не се случи. Не искам да виждам как Тайсън излиза на терена и го нараняват. Той е на 60 години, а се бие с млад човек, който е атлетичен и има парите, за да постави най-добрите хора около себе си и да изгради лагер. Той е опасен. Нямам нищо против Пол. Ходих на битката с Тайрън Уудли."

Поарие не е единствената известна звезда в бойните спортове, която не се радва на Пол срещу Тайсън. Боксьорът Терънс Крауфорд също заяви пред Хелвани, че не е фен на битката.

"Не, нямам интерес", каза Крауфорд. "Мисля, че Майк Тайсън е икона на бокса, направил е много в бокса и просто чувствам, че е преминал най-добрите си години. Той е стар, не искам да виждам как Майк се качва на ринга и се наранява. Бой, в който той може да влезе само за пари или за развлечение...

"След като той има здравословни проблеми, това е още една допълнителна причина, поради която не искам да го виждам на ринга."

Ще видим дали този спорен мач действително ще се състои по план този път.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес