Зареждане

Блахович недоумява защо не са му дали шанс за титлата срещу Перейра

Блахович недоумява защо не са му дали шанс за титлата срещу Перейра
Публикувано на: Август 21, 2024 в 07:56 ч
Ян Блахович не разбира защо UFC не го е помолила да се бие с Алекс Перейра на UFC 307.

Перейра ще защитава титлата си в полутежка категория в главното събитие на UFC 307 на 5 октомври в Солт Лейк Сити срещу Халил Раунтри. Организацията на двубоя изненада мнозина, тъй като Раунтри е с прекратено наказание за неуспешен тест за допинг. Сред изненаданите е Ян Блахович, който смята, че е трябвало да получи шанс за титлата.

"Нямам идея. Не знам. Вие ми кажете, защото аз съм объркан. Какъв е тоя майтап? Защо организират битка между Анкалаев с Ракич? Защо? Защо не ме питат и мен? Може би щях да бъда готов малко по-рано", заяви Блахович. "Никой не ме е питал. Аз просто не разбирам. За мен е странно и това няма никакъв смисъл за мен. Сякаш пазят Перейра. Не разбирам. Защо?"


Ян Блахович, разбира се, се би с Алекс Перейра в дебюта на бразилеца в полутежка категория и именно "Poatan" измъкна победата с разделено решение. Това беше двубой, в който мнозина бяха раздвоени относно това кой ще спечели, а Блахович все още смята, че е трябвало да излезе победител. Тъй като Блахович смята, че е спечелил, той вярва, че UFC защитава Перейра, тъй като иска той да остане шампион.


"Вярвам, че спечелих тази битка срещу него, и може би те не искат да направят тази битка отново, защото знаят, че този път той ще загуби на 100 процента", добави Блахович. "Може би и затова не искат да му дадат Анкалаев, защото Анкалаев също е много силен. Може би това е причината, че Халил е страйкър и може би те искат да направят още една хубава победа за него. Лесна, може и да не е лесна, но още една победа с нокаут, нещо такова."


Междувременно Ян Блахович не се е бил от загубата с разделено решение от Перейра на UFC 291. Оттогава насам той претърпя двойна операция на рамото, която го извади от строя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес