Зареждане

Том Аспинал избухна срещу Дана Уайт и Джон Джоунс: Аз съм най-добрият в тежка категория

Том Аспинал избухна срещу Дана Уайт и Джон Джоунс: Аз съм най-добрият в тежка категория
Публикувано на: Август 21, 2024 в 08:09 ч
Том Аспинал взе на прицел главния изпълнителен директор на UFC Дана Уайт и Джон Джоунс, тъй като преследването му за шампионската титла на UFC в тежка категория продължава.

Както знаем, в момента Том Аспинал е временен шампион на UFC в тежка категория. Макар да си мислите, че това би го подготвило добре за борба за неоспоримата корона, това няма да се случи. Защо? Защото Джон Джоунс, безспорният шампион, ще защитава титлата си срещу Стипе Миочич по-късно тази година.

Много фенове и анализатори поставиха този ход под въпрос. Въпреки че Миочич е абсолютна легенда сам по себе си, Аспинал е заслужил правото да се изправи срещу един от най-великите за всички времена. Освен това наскоро той защити пояса срещу Къртис Блейдс, само за да стабилизира позицията си на върха.

Колкото по-дълго Джоунс продължава да не казва, че иска да се бие с англичанина, толкова повече хора вярват, че той ще се пенсионира след двубоя с Миочич. Така или иначе обаче, изглежда, че Том Аспинал започва да губи търпение.

Това със сигурност беше видно по време на интервю, в което той се изказа по адрес на "Bones" и Дана Уайт.

Том Аспинал критикува Джон Джоунс и Дана Уайт

"Така, както аз гледам на това, аз съм най-добрият в тежка категория в света и не получавам заслуженото за това. Те държат пояса като заложник, приятелю, а Джон Джоунс се радва на това. Джон Джоунс се наслаждава на факта, че Дана Уайт се нахвърля на всяко възможно интервю, по дяволите, ако говориш за бой с Джоунс и Дана Уайт го обръща обратно, за да говори колко добър е Джон Джоунс. Казвам си, приятелю, ако е толкова добър, нека се бием. В момента аз съм номер 1 в тежка категория в света, нека да го поставим на масата и да видим кой е човекът - аз или Джон", заяви Аспинал в подкаста на Майкъл Биспинг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес