Зареждане

Дейна Уайт за Алекс Перейра: Трябва да защитаваш хора като него!

Дейна Уайт за Алекс Перейра: Трябва да защитаваш хора като него!
Публикувано на: Август 20, 2024 в 10:00 ч
Най-добрите бойци, които се отличават с атрактивен стил и привличат вниманието на публиката, трябва да бъдат пазени.

Дори Дейна Уайт знае това, въпреки че рядко го чуваме да говори така публично. Целият свят на ММА беше изумен, когато Дейна Уайт даде шанс за титлата в полутежка категория на Халил Раунтри. Наистина рядко UFC посяга към боец от тези по-ниски позиции в класирането.

Започна да се говори, че Уайт не иска да счупи любимата си бразилска играчка в лицето на Алекс Перейра, който му докарва сериозни приходи. Тъй като критиките не бяха малко и не можеха да бъдат пренебрегнати, шефът на UFC трябваше да им отговори. 

Можем да чуем думите му в канала Home of Fight и трябва да се каже, че не всички останаха доволни.

„Алекс Перейра е човек, на когото винаги можеш да разчиташ. Не бяга от предизвикателствата, винаги се бие, винаги вдига телефона и отговаря. Той се бие три пъти в годината. Перейра не би се страхувал да се бие повече от веднъж. Той спечели невероятно благоволение сред феновете. 

Хората го хвалят за подхода му към битката. Хвалят го за стила му на битка и начина, по който довършва опонентите си. Решавам да му се обадя и обикновено настръхвам! Обаждам му се и казвам: „Трябва да спасим турнира.“ Той казва: „Няма проблем, съгласен съм.“ Това е просто шибан топ подход. Алекс лети, той не чака и не избира. 

 Понякога, когато имаш такъв боец, просто трябва да го защитиш. Трябва да го защитите както от публиката, така и от целите му, които понякога са наистина астрономически.", каза Уайт.

В момента Перейра е една от най-големите звезди на UFC, така че е нормално да има специално отношение към него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес