Зареждане

Джейк Пол се сравни с Мохамед Али

Джейк Пол се сравни с Мохамед Али
Публикувано на: Август 20, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол направи смели твърдения, сравнявайки себе си с легендарния Мохамед Али, докато се готви да се изправи срещу легендата Майк Тайсън. Дългоочакваната битка, първоначално планирана за 20 юли, беше пренасрочена за 15 ноември и ще бъде предавана по Netflix.

Наскоро Пол и Тайсън дадоха пресконференция в Ню Йорк, където застанаха лице в лице. Напрежението се покачи и Тайсън реши да удари Пол и да го сбута. Критиките към Пол не спират да валят, а той не се притеснява от тях, защото така било и с легендарният Мохамед Али.

Ето какво каза Пол за критиките по негов адрес.

„В края на краищата хората винаги ще имат какво да кажат. Това е заради това, което съм. Доказах, че всички грешат. Напомнят, че най-мразеният и най-критикуван боксьор в боксовия спорт, преди да ги обикнат, беше Мохамед Али. И така, аз съм антигероят и хората ще ме обикнат скоро, щом разберат какво съм направил за този спорт и кой съм всъщност. 

Но това не ме притеснява, защото когато си на върха, хората искат да те съборят. И това е просто начинът, по който върви играта. Майната ти, Ню Йорк. Ти си точно като Майк Тайсън, беше добър преди 20 години. Майк, ще те пребия. Бъди в добра форма, здравето ти зависи от това.", каза Пол.

Ще успее ли Пол да се справи с Тайсън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес