Зареждане

Снимка доказва, че Джейк Пол е на стероиди ?

Снимка доказва, че Джейк Пол е на стероиди ?
Публикувано на: Август 20, 2024 в 08:00 ч
На 15 ноември е насрочена боксова битка, която ще привлече вниманието на целия свят. Джейк Пол се изправя срещу боксовата легенда Майк Тайсън. Въпреки че двубоят обещава да бъде грандиозен сам по себе си, подготовката е помрачена от допинг обвинения срещу Джейк Пол.

Критици, включително бившият му опонент Майк Пери, предполагат, че Пол може да е използвал забранени вещества, за да постигне впечатляващата си физическа трансформация. Пери заяви, че физическите промени, които Пол е преживял, биха били невъзможни без допинг.

В края на юли Пол успя да нокаутира Майк Пери в битката им, която се проведе във Флорида. Според Пери настоящата система за контрол на допинга оставя много да се желае и Пол потенциално може да се възползва от това.

Наскоро се проведе поредна пресконференция за Тайсън - Пол. Тя излезе извън контрол, като отново имаше физически контакт между бойците. Този път обаче снимка в Twitter предизвика допълнителен шум. Акаунтът ACD MMA в Twitter сподели снимка на Пол с ясно видимо акне по лицето му.

Придружаващият текст предполага, че това може да е признак за допинг, по-специално лекарства като тестостерон, които често са свързани с акне при възрастни спортисти. Феновете в коментарите са категорични, че тази снимка доказва, че Пол се зоби.

Вие как мислите ? Зоби ли Пол ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес