Зареждане

Двалишвили се 'похвали' с аркада седмици пред битката в О'Мали

Двалишвили се 'похвали' с аркада седмици пред битката в О'Мали
Публикувано на: Август 21, 2024 в 10:40 ч
Мераб Двалишвили публикува видеоклип, в който показва, че е получил аркада преди двубоя си срещу Шон О'Мали.

Двамата се изправят един срещу друг на 14 септември в The Sphere в Лас Вегас, където се провежда първото по рода си събитие за бойни спортове. О'Мали е шампион на UFC в категория петел и защитава титлата си за втори път. Той победи Марлон Вера в предишния си двубой на UFC 299.

В същото време Мераб има десет поредни победи, които са неговата увереност в битката. В последната си битка той победи Хенри Сехудо на UFC 298. Той вече предизвика полемика, когато прескочи бариерата, за да дръпне косата на един хейтър в публиката. Въпреки че засега нищо не подсказва, че ще има някакви правни действия, О'Мали намекна, че боецът рискува да бъде съден.

Проблеми на Мераб

„Мераб имаше малко лудории. Ето какво чух: някой му е извикал „Suga ти е баща!“ или нещо подобно. И така, Мераб прескача тази триметрова ограда за да оскубе някакъв фен.Това момче може да го съди, 100 процента.

Не ти е позволено да докосваш физически някой друг на публично място, това е незаконно... Ако това момче го съди, адвокатски хонорари, адвокат това и адвокат онова, това е стресиращо. Така че, ако това момче реши да го съди точно сега, Мераб може да не стигне до бой... влязъл съм му под кожата, така че продължавайте да го закачате“, заяви О'Мали.

Мераб може би е дал предимство на О'Мали, като разкри, че има аркада. На следващото видео се вижда раната, докато Мераб получава няколко шева.


„Успокойте се - всичко е наред - просто малка тренировъчна контузия. Никога не съм се оттеглял от битка - и никога няма да се оттегля! Идвам за теб, О'Мали - по-силен от всякога, Вамос“.

„Този малък... плъх по-добре да не се оттегля, кълна се в Бога“, реагира О'Мали.

Поведението на Двалишвили не се хареса на Дана Уайт. Главният изпълнителен директор на UFC се нахвърли върху боеца за това, че го е публикувал в социалните мрежи, вместо да си замълчи. Това може да създаде наратива, че Двалишвили търси оправдания преди двубоя. Ако резултатът не се развие по неговия начин и се отвори аркадата, има вероятност той да използва това като оправдание за евентуална загуба.

Това също така дава на О'Мали представа за това как се справя неговият съперник. Това само ще повиши увереността на О'Мали. Може също така да му даде представа как да подходи към двубоя. Възможно е да наблегне повече на ударите, за да се насочи към тази рана. Уайт сметна, че като го е споделил, Мераб само е отслабил позицията си.



„Целият свят знае за аркадата на Мераб, той я публикува. Нашите момчета са толкова глупави, че това е следващо ниво. Всички неща, които говоря за бокса, това, което ще дам на бокса, е, че когато нещо се случи в лагера, човече, нека ти кажа какво - то не излиза от залата. И нашите момчета не могат да... нямат търпение да го пуснат в социалните мрежи... Това е малка аркада, нищо особено, но очевидно не трябваше да бъде публикуван. И защо, по дяволите, искаш противника ти да знае това?“ Това е следващо ниво на глупост, някои от тези момчета са толкова глупави, че е... умопомрачително, невероятно - каза Уайт.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес