Зареждане

Видео: Хабиб Нурмагомедов плюе по Конър Макгрегър след победата в UFC 229

Видео: Хабиб Нурмагомедов плюе по Конър Макгрегър след победата в UFC 229
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 09:00 ч
UFC разпространи видео, на което се вижда как Хабиб Нурмагомедов се изплюва на Конър Макгрегър след победата му на UFC 229.

Нурмагомедов и Макгрегър се биха в дългоочакван двубой презоктомври 2018 г. на UFC 229. Тя послужи за завръщане на Макгрегър в октагона, тъй като преди това той се беше изправил срещу Флойд Мейуедър на боксовия ринг. Ирландецът искаше да си върне титлата в лека категория, която никога не е губил.

В крайна сметка обаче Хабиб Нурмагомедов беше този, който се смя последен, тъй като постигна победа в четвъртия рунд над Конър Макгрегър, за да защити пояса си. Години след двубоя UFC публикува финала без коментар, а след като Нурмагомедов заключи Макгрегър, той го наплю и му каза, че го е 'пречукал'.


Във видеото се чува как Нурмагомедов плюе по Макгрегър, наричайки го кучка и казвайки му, че го 'пречукал'.

Ясно е, че Хабиб Нурмагомедов е приел лично коментарите на Конър Макгрегър преди двубоя, тъй като ирландецът засипа с обиди него и семейството му. Не е сигурно защо Макгрегър така и не каза, че Нурмагомедов го е наплюл след загубата, или защо бяха необходими години, за да излезе това наяве, но то изненада мнозина.

Въпреки че двамата имат огромно съперничество, Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов едва ли ще се бият отново, тъй като "Eagle" е пенсиониран и няма планове да се връща. Но въпреки това той продължава да отправя закачки към Нурагомедов и семейството му, когато е възможно.

Що се отнася до бойната кариера на Макгрегър, той не се е бил от юли 2021 г., когато счупи крака си в трилогията срещу Дъстин Поарие. Той трябваше да се бие с Майкъл Чандлър на UFC 303 на 29 юни, но контузия на пръста му не му позволи да се бие. Надеждата на Макгрегър е битката да бъде пренасрочена по-късно тази година.

Междувременно Нурмагомедов се оттегли при 29-0 след победата си над Джъстин Геджи през октомври 2020 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес