Зареждане

Алистър Овърийм иска Джон Джоунс да се бие с Том Аспинал

Алистър Овърийм иска Джон Джоунс да се бие с Том Аспинал
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 10:00 ч
Дългоочакваната битка между Джон Джоунс и Стипе Миочич е планирана да се проведе през ноември тази година.

Легендата Алистър Овърийм вярва, че Джоунс трябва да се бие с Том Аспинал, а не с Миочич. Битката между Джоунс и Миочич трябваше да се проведе по-рано, но контузия извади Джоунс от битката. В същото време Аспинал спечели временния пояс и започна да настоява за битка с "Bones".

Двамата би трябвало да обединяват поясите, но UFC бяха категорични, че Джоунс ще се бие с Миочич в първата защита на златото си. Така Аспинал беш принуден да се бие с Къртис Блейдс в Манчестър. Джоунс и Миочоч би трябвало да се бият в Ню Йорк през ноември.

Тези планове се виждат безсмислени на Овърийм. Ето какво каза Алистър в подкаста Jaxxon Podcast:

"Том Аспинал трябва да се бие с Джон Джоунс. Стипе Миочич не се е бил от дълго време. Какво правеше през това време ? Когато се биеш, имаш тренировъчни лагери, развиваш се. Когато не правиш това, ти правиш нещо друго. 

Може би Миочич е фокусиран върху битките, посвещава се на тренировки, но в крайна сметка не се бие. Джон, от друга страна, се бие. Не го прави много често, но се бие.", каза Овърийм.

Джоунс е бивш шампион и доминатор в полутежка категория, както и настоящ такъв в тежка категория. Миочич е бивш шампион в тежка категория, който за последно беше нокаутиран от Франсис Нгану през 2021 година. Оттогава Стипе е неактивен в клетката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес