Зареждане

Алекс Перейра: Ще стана шампион в тежка категория

Алекс Перейра: Ще стана шампион в тежка категория
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 00:00 ч
Настоящият носител на титлата на UFC в полутежка категория (до 93 кг), бразилецът Алекс Перейра, заяви, че е готов да се бие за шампионския пояс на UFC в тежка категория срещу всеки противник. За него няма значение дали шампион е Джон Джоунс или Том Аспинал.

"Poatan" влезе в UFC в края на 2021 година и успя да стане шампион в две различни категории. Той има само 9 битки в UFC, но въпреки това стана едно от големите лица в лигата. В своята последна битка Перейра нокаутира Иржи Прохазка в края на миналия месец.

Това беше втората защита на титлата му през тази година. Сега Алекс иска при тежките, но вероятно ще му се наложи да се бие с Магомед Анкалаев. Перейра обаче е пленен от идеята за 3-та титла и няма търпение да се пробва:

„Джон Джоунс или Том Аспинал – няма значение кой е противникът. Иска ми се просто да стигна до битката. Ще спечеля този колан. Битката в тежка категория ще бъде страхотна и ще имаме добър лагер за нея. Това ще бъде моя актуализирана версия.“, цитираха Перейра от порталът Give me Sport.

Ще успее ли Перейра да стане шампион в трета различна категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес