Зареждане

Магомед Анкалаев: Алекс Перейра не е шампион, докато не ме победи

Магомед Анкалаев: Алекс Перейра не е шампион, докато не ме победи
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 00:00 ч
Руският боец на UFC в полутежка категория (до 93 кг) Магомед Анкалаев отново се изказа за настоящия шампион на UFC Алекс Перейра. Дагестанската звезда не спира да говори и да се заканва на бразилеца. Анкалаев е на 32 години.

Руснакът направи своя дебют като професионален боец в ММА през 2014 г., а през март 2018 г. проведе първата си битка в UFC. През декември 2022 г. Анкалаев се би за вакантната титла на UFC в полутежка категория с бившия полски шампион Ян Блахович, но битката завърши наравно.

Общо Анкалаев има 10 победи, едно поражение и едно равенство в най-престижната промоция в света. В своята последна битка той нокаутира Джони Уокър в началото на годината. Перейра от своя страна идва след победа с нокаут над Иржи Прохазка, която записа в края на юни тази година.

Оттогава Магомед не спира да говори по негов адрес. Той вярва, че Алекс не може да се нарече шампион, докато не го победи.

„Посланието ми към Алекс е да се държи здраво. Не можеш да се наречеш шампион, докато не победиш такъв универсален боец като мен.“, каза Анкалаев за TMZ.

Кой ще победи в битката Анкалаев - Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес