Зареждане

AllMax - Бойната марка, която се наложи

AllMax - Бойната марка, която се наложи
Публикувано на: Ноември 3, 2012 в 10:21 ч
 Снимка: wikimedia.org

AllMax е канадска марка, наложила се на бързо на българския пазар още със самото си стъпване. Висококачествените продукти, богатата гама, висококачествени суровини е направиха една от топ-марките в света.

Компанията AllMax Nutrition е известна по цял свят с изключително строгите си стандарти и с провеждането на редица изследвания, доказващи безспорното качество на всички нейни продукти!

Всичко това е довело до производството на линия от продукти, спечелили доверието на хиляди професионални и непрофесионални спортисти, треньори и въобще на всички, които са избрали да направят висококачествените хранителни добавки част от живота си.

Ние вярваме в себе си и се посвещаваме на спазването на стриктна политика, която гарантира качеството в производството. Затова поддържаме абсолютно най-високият клас на производство за всички наши продукти - фармацевтичния клас cGMP. Всеки наш продукт е произведен в правителствено инспектирани съоръжения, при най-съвременни условия с херметически запечатани камери.

НИЕ СМЕ МАНИАКАЛНИ и държим за тестването и анализа на всяка партида от всеки наш продукт. Гарантираме Ви, че това, което е поставено върху етикета на всеки един продукт е в необходимите количества и концентрации. За да Ви докажем, че това е истина ние постоянно наемаме независими лаборатории за последователно провеждане на тестове. Съществуват много по-евтини и по-лесни начини за създаване на добавки, но ние не вярваме в нищо по-малко от „най-доброто”
.

Все пак високото качество на продуктите осигурява постигането на най-добрите резултати.


 

Е, какво повече можем да допълним?

Убедени сме, че Вие, нашите клиенти, разбирате колко е важно качеството на един продукт, за да постигнете високи резултати. Именно затова Ви предлагаме да се доверите на продуктите на компанията AllMax, да ги съчетаете с един подходящ хранителен режим и усилени тренировки и просто да се насладите на резултатите!

ALLMAX Nutrition е марка, доказала се като лидер в иновациите, качеството и постигането на отлични резултати.

Компанията продължава да расте тихо, чрез препоръчване "от уста на уста", тъй като хилядите доволни спортисти и треньори продължават да казват на другите за своите впечатляващи резултати.

Всички, използващи продуктите ALLMAX са като един отбор. Членството в него е изключително. Таксата за членство е: желание, всеотдайност и дисциплина.

Е, ще се присъедините ли към отбора на ALLMAX? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес