Зареждане

Пади Пимблет - новата наперена златна кокошка на UFC?

Пади Пимблет - новата наперена златна кокошка на UFC?
Публикувано на: Септември 7, 2021 в 09:35 ч
На небосклона на UFC може да изгрее нова звезда - също така устата и нахакана - каквито вече сме виждали да идват от острова.

Пади "The Baddy" Пимблет направи дебют с гръм и трясък в UFC. 26-годишния англичанин от Ливърпул дойде с големи очаквания в организацията, след като записа атрактивни битки в Cage Warriors Championship и бе със статистика 16-3.

Първата битка в най-голямата организация за него приключи точно катко я бе прогнозирал - победа в първия рунд. Той се изправи срещу бразилецът Луиджи Вендрамини и за малко да бъде победен от силно ляво кроше, но отговори с канонада от удари, които отказаха противника му 35 секунди преди края.

Имайки предвид колко се котира арогантното поведение на голяма част от звездите на UFC, а и не само, може да очакваме скоро препълнения с увереност Пимблет да присъства за добро или лошо все по-често в заглавията на медиите.

"Тук съм за да завладявам, човече," сподели Пади. "Аз съм новата златна кокошка. Аз съм главния в UFC. Още следващата седмица искам битка - хората сега ще започнат да ме предизвикват на двубой."


Нарастващата популярност на Пимблет е очевидна.

Преди дебюта си в UFC младокът имаше под 100 000 последователя в социалната платформа Инстаграм.

След победата му обаче той се изстреля само за една вечер до над 350 000.

 
Пади започва да тренира бойни изкуства още на 15-годишна възраст и вднага се влюбва в тях. Самият той споделя, че е намерил призванието си с това.

Той има черен колан по бразилско жиу-житцу и е бивш шампион в категория перо на английската организация Cage Warriors.

Преди да започне професионалната си кариера той има перфектна статистика от 9 победи при аматьорите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес