Зареждане

Даниел Кормие не вярва, че Дъстин Порие няма да се бие повече

Даниел Кормие не вярва, че Дъстин Порие няма да се бие повече
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 02:00 ч
Даниел Кормие, бивш шампион на UFC, не вярва, че Дъстин Порие е сериозен за пенсиониране.

Така че, ако имаше възможност да се бият с Конър Макгрегър, според Кормие, Порие трябва да реши да се бие. На 1 юни, по време на UFC 302, Дъстин Порие се би за колана в лека категория срещу Ислам Махачев и загуби.

Преди двубоя Порие открито говори за факта, че това може да е не само последният шанс в кариерата му да спечели титлата, но може да е и последната му битка в клетката. В интервюто в клетка веднага след двубоя той поддържа тези думи, но не даде ясен отговор.

Темата все още е отворена, но изглежда Дъстин няма намерение да се отказва от ММА. Даниел Кормие представи своята гледна точка за края на кариерата на Дъстин във видео, публикувано в канала му в YouTube.

"Откакто Дъстин каза, че може да прекрати кариерата си, той имаше много различни неща за казване. Можете да видите, че огънят все още гори в него. Дъстин наскоро размени критики с Майкъл Чандлър и Конър Макгрегър. 

Дъстин не звучи като боец, който иска да си тръгне. Така че, ако трябваше да му дам някакъв съвет, бих казал да не се отдалечава твърде много. Дъстин е истински дивак. Той би се сбил с всеки. Така че, ако има възможност да се бие с Макгрегър, това трябва да се случи.", каза Кормие.

Порие се би три пъти с Макгрегър и спечели и два пъти. След второто поражение Конър каза, че враждата не е приключила и ще видим 4-ти двубой. Това може да стане по някое време през 2025 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес