Зареждане

Порие към Чандлър: Кой по дяволите си ти ?

Порие към Чандлър: Кой по дяволите си ти ?
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 01:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория, американецът Дъстин Порие, се изказа остро срещу бившия претендент за титлата на UFC в категория до 70 кг Майкъл Чандлър. "The Diamond" скастри Чандлър, който имал само 1 истинска победа в UFC, но въпреки това се големее.

Припомняме, че Чандлър за последно се би в края на 2022 година. Тогава той се изправи срещу Порие, който го победи със събмишън в 3-тия рунд. Това беше 3-та загуба за Чандлър в 5-те му битки за организацията. Оттогава Майкъл е неактивен и чака битка с Конър Макгрегър.

Майкъл иска да прибере големите милиони в тази битка и отказва да се изправи срещу друг боец. Дъстин вярва, че поведението на Чандлър е дразнещо и реши да го постави на мястото му:

"Кой по дяволите си ти?!" Ти не си един от нас. Нов си в UFC. Аз съм в UFC от дълго време. Поведението му ме дразни. Кой си ти ? Имате само една правилна победа в лигата. Майкъл Чандлър не е един от нас. 

Кариерата ми в UFC започна преди повече от 10 години. И той просто дойде тук. Мускулестият Майкъл Чандлър трябва да се успокои.,” каза Поарие в The MMA Hour.

Придава ли си твърде голяма важност Чандлър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес