Зареждане

Александър Емеляненко иска да се бие с рапъра Джиган

Александър Емеляненко иска да се бие с рапъра Джиган
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 02:00 ч
Миналия май Александър Емеляненко участва в галавечерта на REN TV Fight Club. Тогава опонентът на популярния боец стана блогърът Евгений Ершов и битката беше запомнена с факта, че реферът по някаква неизвестна причина не записа поражение на Емеляненко с нокаут в първия рунд.

Александър изпълни кимура над опонента си почти без съпротива и спечели. След триумфа "Феникса" изчезна за дълго време от радара на руските промоции, като замина за Ингушетия, за да се подложи на рехабилитационен курс. Той имаше проблеми с алкохола, но вече 1 година е трезвен.

Емеляненко трябваше да има реванш с Вячеслав Дацик, който две години по-рано го нокаутира за 13 секунди. За съжаление всичко пропадна около този реванш и сега бъдещето на Александър е неясно. Сега Емеляненко очевидно е избрал нов противник и това не е реванш с Дацик.

Братът на Фьодор Емеляненко иска най-накрая да премери сили с рапъра Джиган:

„С удоволствие ще се бия с Джиган, дори утре. Джиган, ако си мъж, ако имаш мъжки дух, излез да се биеш с мен! В противен случай вие раздвижихте цялата тази история за битката с Емеляненко, помпахте я, но нищо не излезе. Сега тренираш някъде, казват, че си във форма. Излез срещу мен, за да те ударя по главата! Излез и бъди мъж.", каза Емеляненко. 

Александър иска да боксира, а не да се бие според правилата на ММА. И той вече има история на вражда с Джиган. Тяхната битка можеше да се проведе през 2021 г., но всичко се провали и рап изпълнителят говореше остро за този несъстоял се двубой.

Сега по всичко личи, че има голяма вероятно да ги видим един срещу друг.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес