Зареждане

Брендън Лоунейн: Конър Макгрегър е гладен и иска да се бие

Брендън Лоунейн: Конър Макгрегър е гладен и иска да се бие
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 02:00 ч
Брендън Лоунейн, бивш шампион на PFL, имаше възможността да тренира с Конър Макгрегър и вярва, че ирландецът наистина иска да се върне в клетката на UFC. Англичанинът смята, че Конър е гладен за битки в октагона на UFC.

Конър Макгрегър говори за завръщане в клетката повече от година. Ирландецът ще се бие с Майкъл Чандлър, но датата на двубоя им все още не е определена. Макгрегър трябваше да се бие с Чандлър през юни, но се оттегли от битката поради счупен пръст на крака.

Много хора не вярват, че Конър ще се върне в клетката. Лоунейн има различно мнение и каза следното в The MMA Hour:

"Разбира се, че Конър Макгрегър иска да се бие. За него парите нямат значение. Той иска да се бие. Бях в залата с него около четири или шест седмици. Тренирахме всеки ден. Правихме спаринги се всеки ден. Макгрегър е гладен.

Той не трябва да прави това. Все пак е милионер. Прави го от любов към този спорт. Това е, което запалва огъня в хора като мен и Конър.", сподели Лоунейн.

Макгрегър е бивш двоен шампион на UFC. Ирландецът не се е бил от юни 2021 г., а през последните шест години е провел четири ММА битки и е спечелил само една. В последната си битка той загуби от Дъстин Порие, след като си счупи крака.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес