Зареждане

Дъстин Порие: Искам да сритам задника на Конър Макгрегър

Дъстин Порие: Искам да сритам задника на Конър Макгрегър
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 08:00 ч
На UFC 303 Конър Макгрегър трябваше да направи дългоочакваното си завръщане в клетката в битка срещу Майкъл Чандлър.

Въпреки това, две седмици преди събитието, Макгрегър се оттегли от картата, като се позова на счупен малък пръст на крака. Причината на Конър да се оттегли от битката получи много критики. Бившият му враг Дъстин Порие подкрепи тези критици и сподели, че счупено кутре не е причина за оттегляне.

Наскоро Макгрегър нападна Порие и сподели, че неговата благотворителна фондация е измама. В миналото Порие победи Макгрегър два пъти и загуби веднъж срещу ирландеца. Явно 'The Diamond' няма нищо против четвърта битка помежду им.

„Пич, кутре ? Аз съм се бил с толкова много контузии. Конър също твърди, че се е бил с контузии. Малкият пръст на крака не изглежда като причина да се оттегля от битка. Отдавам му уважение, защото не знам колко сериозна е била тази контузия. Има ли скъсани връзки ? Има ли щети по мускула ? Има много неща, които се случват вътре в крака, има много малки кости, така че не знам. 

Ако това е само малкото пръстче, мисля, че това не е причина да се оттеглим от битка. Той премина граници, от които не можете да се върнете. Искам да му сритам задника. Онзи ден пак каза нещо, за да ме ядосва. Конър иска да отвърна на огъня. Разбира се, аз трябва да отговоря и да опитам да уредя битка между нас. Но в момента нещата са такива, каквито са.", каза Порие за MMAFighting.

Преди няколко дни Макгрегър разкри, че със сигурност тази година ще се бие с Чандлър. За 4-та битка с Порие може да се говори през 2025 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес