Зареждане

Том Аспинал издирва Джон Джоунс под дърво и камък

Том Аспинал издирва Джон Джоунс под дърво и камък
Публикувано на: Август 22, 2024 в 16:00 ч
Джон Джоунс е безспорен шампион в тежка категория, но той мълчи за евентуална битка срещу Том Аспинал, който е временен шампион.

Може би ненужно изпреварваме себе си с критиките, тъй като вече е ясно, че Джоунс ще се изправи срещу Стипе Миочич в битка на легендите. В същото време не можем да пренебрегнем класирането, статистиката, и преди всичко представянето на временния шампион Том Аспинал, който призовава за обединителна битка за титлата.

Аспинал е на мнение, че настоящият крал в тежка категория ще приключи веднага след Миочич и няма да има друг двубой. Британската звезда твърди, че причината е проста - страх. В своя акаунт в социалните мрежи Том сподели забавно видео, което показва как издирва "Bones" под дърво и камък. Том не спира да иска битка с Джоунс, но вероятно няма да видим такава:

„Джон Джоунс се молеше да загубя битката с Къртис Блейдс. И то по една проста причина. Никъде няма да го чуете да казва, че иска да се изправи срещу мен. Той е в състояние да предизвика абсолютно всички в нашата дивизия, освен мен. Нека бъдем напълно честни със себе си. След като победих Блейдс, тотално накарах Джон да млъкне. Той никога повече няма да говори за мен, защото не иска да се бие с мен. 

Аз съм най-добрият боец в тежка категория на планетата в момента и съжалявам, че не получавам уважението, което заслужавам за моята упорита работа и отдаденост. Шампионският пояс е в ръцете на човек, който няма намерение да го защитава. Нашата дивизия замръзна заради това.“, каза Аспинал.

Ето го и забавното видео, което Аспинал сподели в социалните мрежи:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес