Зареждане

Дрикус Дю Плеси иска Алекс Перейра, но в полутежка категория

Дрикус Дю Плеси иска Алекс Перейра, но в полутежка категория
Публикувано на: Август 22, 2024 в 02:00 ч
Първата защита на южноафриканския шампион се оказа отлична.

Дрикус Дю Плеси беше първият, който приключи Израел Адесаня чрез събмишън, за да спечели мач, който не вървеше в негова полза. Той обаче веднага стана мишената на Алекс Перейра, който иска да отслабне до средна категория, за да опита да детронира Дю Плеси.

Дю Плеси е отворен за битка с бразилеца, но му напомни, че сега го чака битка с номер 8 в лицето на Халил Раунтри. Двамата ще мерят сили в началото на октомври в Юта. Дрикус планира да даде реванш на Шон Стрикланд, а чак след това да мисли за битка с бразилеца. Дю Плеси планира да се качи в полутежка категория, за да няма оправдания, ако победи бразилеца.

Ето какво каза Дю Плеси по темата с Перейра:

„Просто оставете Алекс да остане там, където е и да се наслади на мача с номер 8 в неговата дивизия. Що се отнася до мен, ще имам реванш с Шон Стрикланд, ако всички искат да го видят. Когато и двамата си уредим нещата, Перейра изобщо не трябва да започва да отслабва, за което след това може да се оправдава. Определено ще отида в полутежка категория и ще го направим.", сподели Дю Плеси.

Кой би победил в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес