Зареждане

Джон Джоунс: Израснахте с моите битки! Искам да се оттегля на върха

Джон Джоунс: Израснахте с моите битки! Искам да се оттегля на върха
Публикувано на: Август 22, 2024 в 02:00 ч
В последните часове Джон Джоунс е доста активен в социалните мрежи.

Американската легенда на UFC разкри, че не се интересува от критиците, които твърдят, че избягва Том Аспинал. "Bones" подчерта, че вече е на 37 години и няма да променя своя план. Джон планира да се бие със Стипе Миочич през ноември тази година, след което да се оттегли от спорта. Мечтата на Джон е да се оттегли на върха и да се затвърди като величие.

С последните му постове може да видим, че той ще се оттегли, ако успее да се справи с Миочич. Джоунс отдавна е милионер и парите едва ли могат да го мотивират да продължи да се бие. Ето какво написа Джоунс в социалните мрежи:

"Хубавото да си на моето място е това, че не ме определя само 1 битка. Повечето от вас израснахте, докато ме гледате как побеждавам. В последно време много ми се молите. Толкова ли е скучна тежка категория без мен ? Вече съм на 37 години и съм сритал задниците на всички. Моята работа е да приключа силно и да направя невероятен филм. 

Искам да се присъединя към Том Брейди, Флойд Мейуедър и всички останали легенди, които се пенсионираха. Ще се придържам към плана. Джон Джоунс не скача за никого. Колко колани трябва да имам ? Колко пъти трябва да подобря собствените си рекорди ?", пише Джоунс в серия от постове.

Ще приключи ли Джоунс със спорта след битката с Миочич ? Вие как мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес