Зареждане

Дейна Уайт: Нямам вражда с Нгану! Джоунс вярваше, че ще го прегази

Дейна Уайт: Нямам вражда с Нгану! Джоунс вярваше, че ще го прегази
Публикувано на: Август 22, 2024 в 10:00 ч
Дейна Уайт отрече обвиненията, че UFC нарочно трият Франсис Нгану от историята си.

Наскоро организацията сподели видео с най-великите нокаути в организацията. Феновете веднага забелязаха, че нокаутите на Нгану липсват във видеото. Заваляха критики срещу Дейна Уайт и UFC. Главата на UFC се оправда и сподели, че човек от организацията направил видеото и преценил, че ще е добре Франсис да не присъства в него.

Това действие не било съгласувано с Уайт, който пое отговорност за изцепката. Дейна дори се извинил на Израел Адесаня, който го критикува по темата. Уайт твърди, че няма вражда с Франсис, който се раздели с организацията преди близо 2 години. Той разкри, че Джон Джоунс искал да се бие с камерунеца, но Нгану не искал битката помежду им.

„Нямам никаква вражда с Франсис. Нгану напусна моя свят преди много време. Шон Шелби направи всичко възможно, за да накара Джон Джоунс да се бие с Франсис, но битката не се състоя. Вярвам, че това не беше заради Джон Джоунс.

Джоунс е уникален боец. Той ще се бие с всички. Джоунс беше готов и искаше Франсис за свой противник! Видяхте какво се случи със Сирил Ган. Джоунс каза че ще направи същото с Нгану. Той искаше тази битка толкова много.", каза Уайт.

Как щеше да протече битка между Джоунс и Нгану ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес