Зареждане

Майк Тайсън: Твърде стар съм за Джейк Пол ? Кажете ми това в очите

Майк Тайсън: Твърде стар съм за Джейк Пол ? Кажете ми това в очите
Публикувано на: Август 22, 2024 в 12:00 ч
Завръщането на Майк Тайсън в професионалния бокс ще се случи, въпреки че всички са критични към него.

Наскоро Тайсън участва в пресконференция за рекламиране на битката му с Джейк Пол. Срещата им беше преместена за средата на ноември, след като датата през юли се провали. Причината беше здравословен проблем, който принуди Тайсън да спре да тренира. Майк вече е на 58 години, но въпреки това ще се бие с Пол, който може да му е син.

"Железния" твърди, че битката с Пол е това, от което светът има нужда.

"Тази битка е това, от което светът има нужда. Платените гледания го доказват, нали ? И така, това е истината. Слушай, знам, че изглежда лудо. Вижте човек от YouTube, вижте мен, но вижте какво донесохме. Вижте какво направихме. Това изобщо не е смешно. Не можеш да се смееш на това. Убиецът в мен ще се покаже. Когато този убиец излезе, а не е необходимо да излиза, то аз винаги съм с белезници. 

Така че съм много внимателен, когато този човек излезе. Всеки път, когато пия или съм готов да се сбия, завършвам с белезници. Аз приемам Пол много сериозно, въпреки че хората не го приемат така. Трябва да го хвана, преди да е станал твърде добър. Ако смятате, че съм твърде стар за тази битка, трябва да дойдете да ми го кажете в очите.“, каза Тайсън в IMPAULSIVE.

По всичко личи, че Тайсън е доста уверен за тази битка. Ще успее ли да я спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес