Зареждане

Майкъл Биспинг: Джейк Пол е срам за цялата спортна индустрия

Майкъл Биспинг: Джейк Пол е срам за цялата спортна индустрия
Публикувано на: Август 22, 2024 в 02:00 ч
Наскоро Джейк Пол имаше още една среща очи в очи с Майк Тайсън, където намекна, че ще възпитава опонента си като малко момче. Думите му обаче възмутиха обществеността и най-вече Майкъл Биспинг. Бившият шампион на UFC, който сега работи като анализатор на битките, не можа да издържи на приказките на Пол и го критикува сериозно.

Да излезеш на ринга с петдесет и осем годишен мъж, дори бивша боксова икона, вече не е геройство. Това нещо е истински срам. Битката на Пол и Тайсън е насрочена за ноември, но Майкъл не иска да я гледа. Той вярва, че Джейк е срам за цялата спортна индустрия. Ето какво още каза Биспинг по адрес на ютубъра:

„Честно казано, мисля, че всичко трябва да си има граници. Първо, никой не трябваше да позволява на Тайсън да се качи отново на ринга на тази възраст.  Второ, Джейк Пол трябваше да има повече разум и да не преследва легенди, които наистина са постигнали нещо в този спорт, за разлика от него. 
Наистина ме ядосва, когато някой на практика просто използва спорта. 

Джейк Пол е срам за цялата спортна индустрия за това, което прави. Не само бокса, а всичко като цяло. Жалко е да го гледам как се бие с пенсионер, който дори не би се изпотил срещу Пол в най-силните си години. Бойните спортове са за преодоляване на себе си. Няма какво да спечели в този мач. Само като влезе в това, той се губи като човек.,” каза Биспинг.

За съжаление, тези негативни реакции са точно това, което Джейк Пол търси с поведението си. За да се продаде битката му с Майк Тайсън, той трябва да привлече възможно най-много внимание. Това, за което Биспинг е прав обаче, е, че подобно събитие никога не трябва да се случва.

Но за това не е виновен само Пол, а и всички организатори, които искат да спечелят пари от това.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес