Зареждане

Джон Джоунс: Стипе Миочич не приключил! Този човек не е шега!

Джон Джоунс: Стипе Миочич не приключил! Този човек не е шега!
Публикувано на: Август 22, 2024 в 14:00 ч
Джон Джоунс не е съгласен със случайните фенове на ММА, които пишат, че Стипе Миочич вече е приключен за спорта.

В последната 1 година "Bones" се готви за битка с Миочич, която за съжаление се проточи. През март миналата година Джоунс прегази Сирил Ган и спечели безспорната титла в тежка категория. Джон предизвика Миочич на битка, която щяла да го затвърди като най-великият. И двамата се съгласиха на този дуел, който беше планиран за ноември 2023 година.

Тогава Джоунс претърпя контузия, която го извади от срещата. Вече 10 месеца Джоунс се възстановява и се готви за Миочич. Сега се говори, че битката им ще оглави галавечерта на UFC, която ще се проведе през ноември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. И докато феновете критикуват Джоунс за неговия избор, то Джон реши да им отвърне.

"Случайните фенове на ММА си мислят, че Стипе е приключил за спорта, но това не е вярно. Този човек не е шега. Лудост е, че живеем в свят, в който едно слабо представяне те превръща в приключен боец, въпреки че преди са те смятали за най-добрия. 

Реалността е, че Франсис щеше да нокаутира 98% от населението в онази нощ, но по някакъв начин Стипе бил приключен. Това, че Стипе не се бие толкова дълго, ми казва, че е имал достатъчно време да се излекува и възстанови.”, пише Джоунс в Twitter.

Кой от двамата ще победи в битката им ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес