Зареждане

Дейна Уайт: Магомед Анкалаев не беше пренебрегнат

Дейна Уайт: Магомед Анкалаев не беше пренебрегнат
Публикувано на: Август 22, 2024 в 02:00 ч
Магомед Анкалаев, не вижда проблем във факта, че битката за пояса в полутежка категория отиде при Халил Раунтри, който е на осмо място в ранглистата в полутежка категория. Шефът на UFC смята, че Магомед Анкалаев, номер две в този списък, не е бил пренебрегнат при избора на боец за пояса.

По време на събитието UFC 307, което ще се проведе на 5 октомври в Солт Лейк Сити, Халил ще се опита да вземе шампионския пояс от Алекс Перейра. Изборът на Халил като претендент за титлата беше оспорен от фенове, бойци и медии. Американецът е едва осми в ранглистата на полутежка категория.

По-рано се говореше много за това, че номер две Магомед Анкалаев най-вероятно ще се бие за пояса. Руснакът обаче ще се бие с Александър Ракич в края на октомври в Абу Даби. Дейна Уайт беше попитан защо Анкалаев е пропуснат при избора на претендента за пояса. Ето какво отговори главата на UFC:

"Магомед Анкалаев не беше пренебрегнат. Предстои му битка. Оставете го да влезе в клетката, да направи своето със стил и той ще бъде следващият. Раунтри срещу Перейра има смисъл и няма начин да не е добра битка.", каза Уайт.

Има ли смисъл от Раунтри срещу Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес