Зареждане

Два граплинг двубоя ще подгреят BRAVE 86

Два граплинг двубоя ще подгреят BRAVE 86
Публикувано на: Август 22, 2024 в 09:25 ч
Две граплинг срещи по динамичния правилник "submission only" ще открият бойната галавечер BRAVE 86, която ще се проведе тази събота в Бургас.

Организаторите от BFA са решили да дадат подкрепата си за българския грпалинг с поканата на четирима атрактивни бойци, които да разпалят напрежението в "Арена Бургас" през уикенда.

Красимир Николов е от отбора на Open Mat BJJ и шампион на ADCC и AJP Сърбия, както и вицешампион в абсолютната категория на Balkan Open 2024.

Той се изправя срещу Калоян Лулев от "Боен клуб Левски София". Лулев е сребърен медалист от европейското на AJP, както и шампион на IBJJF в Мадрид и Лисабон. През 2022-ра той става шампион на AJP в Бургас.

Срещите ще са по 10 минути, като победата се постига единствено със събмишън.


Вторият граплинг двубой е между Тони Танев от Martial Animals и Никола Митев от "Боен клуб Левски София".

26-годишният Танев е шампион на ADCC от 2024-та в София при напредналите, а неговия опонент Митев е многократен шампион в разнообразни турнири по граплинг като Balkan Open 2024, Real Grappling Challenge, ADCC Serbia и медалист в редица други граплинг събития.

Срещите започват от 19:00 в Арена Бургас, а билети ще бъдат продавани на място. Залата обаче е почти разпродадена, така че може да си запазите хубаво място директно от сайта на Eventim.bg.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес