Зареждане

Адесаня зарови томахавката с Дю Плесис: Готин е, уважавам го

Адесаня зарови томахавката с Дю Плесис: Готин е, уважавам го
Публикувано на: Август 21, 2024 в 19:33 ч
Легендата на UFC Израел Адесаня заяви, че макар да не е приятел с Дрикус дю Плесис, със сигурност го уважава.

През изминалия уикенд Израел Адесаня се провали в опита си да завоюва за трети път шампионската титла в средна категория на UFC. Той загуби от Дрикус Дю Плесис, като претърпя поражение в четвъртия рунд на UFC 305. След двубоя обаче изглеждаше, че двамата бойци са заровили томахавката след това, което изглеждаше като ожесточена вражда по време на състезанието.

Освен че споделиха любезности по микрофона, те имаха и приятелски момент зад кулисите със своите си екипи.

Когато говори за южноафриканската звезда и отношенията им, Адесаня каза следното.

 

Адесаня похвали дю Плесис

"О, той просто ми даде много неща, много любов, много уважение", каза Адесаня. "Приех го и му стиснах ръката. След това, след интервюто му, когато излизахме от клетката, просто си поговорихме. Той каза "съжалявам", може би - не си спомням - но просто ми отдаде много уважение. Каза: "Хей, знаеш ли, аз съм ти голям фен", а аз, разбира се, казах: "Знам". И казах: "Виж, виж колко далеч сме стигнали от тогава - кой би си помислил? Сега сме тук. И аз казах: "Да бе, да", а после се прегърнахме. Казах: "Виж, уважавам те, оценявам те. Не смятам, че DDP е лош човек. Не го познавам. Пак повтарям, не сме приятели, не се познаваме, но можем да бъдем добри един към друг - окей сме и го уважавам."

"Никога не е било вражда. Отново, когато казвам вражда, това е все едно да се биеш с някого - не е нужно да го харесваш. Не е нужно да ги харесваш. Пак повтарям, той не ме харесваше, аз не го харесвах, но мисля, че сега имаме здравословно уважение един към друг. Няма да кажа, че сме най-добри приятели или че сме дружки, но ако го видя, ще му отдам заслуженото. Ще го прегърна."

Какво следва за двамата бойци?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес