Зареждане

Дейна Уайт: Мераб Двалишвили е невероятен тъпак!

Дейна Уайт: Мераб Двалишвили е невероятен тъпак!
Публикувано на: Август 22, 2024 в 08:00 ч
Дейна Уайт е бесен на Мераб Двалишвили, който постъпи доста неразумно.

В момента Двалишвили е в лагер за предстоящата битка с Шон О'Мали. Двамата ще оглавят събитието UFC 306, което ще се проведе в 'Сферата' в средата на септември. В социалните мрежи Мераб разкри, че по време на тренировка е получил аркада на веждата. Той обаче увери, че ще се възстанови и няма да се оттегля от битката с американеца.

Това беше глупаво действие от Двалишвили, защото така той показа слабост, която Шон да атакува. Дейна не може да повярва колко глупав може да е Двалишвили. Ето какво каза главата на UFC пред медиите. 

'Вече целия свят знае за неговата аркада, защото той го качи в социалните мрежи. Нашите бойци са толкова тъпи, че тъпотията им е на друго ниво и е невероятна. Казвам много неща за бокса, но трябва да призная, че когато нещо се случи в лагера на боксьор, нищо не излиза. Нашите момчета нямат търпение да го пуснат в социалните мрежи. 

Това е малко порязване и не е голяма работа. Но, очевидно, явно е трябвало да го качи в интернет. По дяволите, защо ще искаш твоя опонент да знае, че имаш порязване на окото ? Това е тъпотия от следващото ниво. Някои от тези момчета са толкова тъпи, че дори не е за вярване. Невероятно тъпи.", каза Уайт.

Да се надяваме, че това порязване няма да попречи на Двалишвили.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес