Зареждане

Кормие за Джоунс: Как ще е най-велик, след като се зобеше ?

Кормие за Джоунс: Как ще е най-велик, след като се зобеше ?
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 14:00 ч
Даниел Кормие все още е убеден, че Джон Джоунс не трябва да смятан за най-добрия ММА боец на планетата. Той има своите резерви относно това, въз основа на допинг миналото на Джон. Всички виждаме света от различна гледна точка и за Даниел Кормие е ясно, че неговата перспектива винаги ще хвърля сянка върху иначе изключително успешната кариера на Джоунс.

Всички знаем какво я петни. Това са многократните проблеми с антидопинговия контрол, когато в тялото на американския боец бяха открити следи от забранени вещества, особено туринабол, който е класифициран като анаболен стероид. С течение на времето много фенове са забравили тези прегрешения, но Даниел Кормие със сигурност не е.

Напротив, той напомни на всички в редовния си подкаст какво всъщност представлява Джоунс и се чудеше как някой с толкова богата история на допинг може да бъде считан за най-добрия от всички тях. В миналото Кормие се би два пъти с Джоунс, като загуби и в двете битки. Втората беше отменена, защото Джоунс се провали на допинг тест.

„В световен мащаб има случаи в спорта, при които всички трофеи ще ви бъдат отнети за първото нарушение и ще ви бъде забранено да действате на професионално ниво по всяко време и навсякъде. Но има случаи, в които многократно сте хващани в измама и все още запазвате титлите си и продължавате да бъдете наричан най-добрият в света.

Нямам нищо против Джон, човекът има изключителен талант. Но все още не мога да приема как някой, който е бил обвиняван и наказван за измама няколко пъти в кариерата си, може да бъде възхваляван. Особено когато става въпрос за анаболни стероиди. Тогава просто не можеш да наречеш такъв човек най-добрият.“, каза Кормие.

Прав ли е Кормие ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес