Зареждане

Илия Топурия: Моето ниво е значително по-високо от това на Холоуей

Илия Топурия: Моето ниво е значително по-високо от това на Холоуей
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 18:00 ч
Шампионът Илия Топурия гледа към защита на титлата с Макс Холоуей, която на практика е зад ъгъла. Той обаче няма да се поти много в битката, защото не е впечатлен от хаваеца.

Топурия е от онези хора, чието самочувствие е абсолютно безгранично. С когото и да се биеше, обещаваше съкрушително поражение. Засега му се получаваше, дори и в дуела с Александър Волкановски, което е причината и сега да дава смела прогноза. Съперник на настоящия номер едно в категория перо ще бъде бившият шампион Макс Холоуей. 

Той заслужи тази чест благодарение на голямата победа над Джъстин Гейджи, когото нокаутира в петия рунд на турнира UFC 300 през април. Топурия вярва, че Макс е обикновен работник, а самият Илия е архитект и ще му изнесе лекция. Ето какво каза Топурия преди битката:

„Макс е просто работник, докато аз съм архитект. Изпълненията му не са превъзходни. Той просто отива и разменя удари, без да показва нищо допълнително, което да ме впечатли. Не може да движи главата си, не може да движи краката си. Тази победа над Джъстин Гейджи е надценена, защото бяха двама бойци, които не могат да направят нищо. 

Моето ниво е значително по-високо. Вече имам представа кога UFC трябва да дебютира в Испания. Ето защо искам да взривя Холоуей през септември, за да мога да се съсредоточа върху истинските цели и ММА празника, който ще донеса на всички наши хора.“, каза Топурия пред MMA Global.

Кой от двамата ще спечели в битката им ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес