Зареждане

Джамал Хил: Нямам равен в полутежка категория

Джамал Хил: Нямам равен в полутежка категория
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 20:00 ч
Джон Джоунс доказа в последната си битка, че той вероятно е най-великият ММА боец на всички времена. Но за Джамал Хил той може да бъде просто вкусна хапка.

Още веднъж ще отбележим, че когато става въпрос за интернет и говорене зад клавиатура или камера, Хил е абсолютният номер едно. Джамал вярва, че няма равен в полутежка категория, въпреки че беше нокаутиран от Алекс Перейра в последната си битка. Това се случи на събитието UFC 300, което се проведе през април тази година в Лас Вегас.

Оттогава Джамал не спира да си търси оправдания и да се заканва на бразилеца. Хил трябваше да се бие в края на миналия месец, но се оттегли заради контузия. Сега той няма насрочена битка, но вярва, че няма равен в полутежка категория и умува за дебют при тежките.

„Джон Джоунс е легенда в нашия спорт. Това, което направи в дебюта си в тежка категория, беше феноменално. Той помете Сирил Ган толкова бързо и безкомпромисно, сякаш не беше опонент. Засега имам само едно име в главата си и това е Алекс Перейра. Но когато го нокаутирам, а наистина ще го нокаутирам безкомпромисно, ще помисля какво ще се случи след това. 

Разбира се, мога да направя някои битки с Магомед Анкалаев, Иржи Прохазка, Ян Блахович или кой знае кой друг. Мога да премина в тежка категория и да се изправя срещу Джон Джоунс. Вторият вариант наистина ме привлича. Джон Джоунс и тежката категория определено са опция. Не мисля, че има някой на моето ниво в полутежка категория, така че защо да не опитам промяна ?", каза Хил.

Има ли логика в думите на Хил ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес