Зареждане

Нейт Диас съди Fanmio, защото не му дали 9 милиона долара

Нейт Диас съди Fanmio, защото не му дали 9 милиона долара
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 16:00 ч
Нейт Диас твърди, че са му били обещани 10 милиона долара за битката му с Хорхе Масвидал. За негово съжаление Диас не е получил 90 % от парите и сега ще води дело в съда, за да получи това, което вярва, че заслужава. Адвокатът на бившата звезда на UFC, Джеремая Рейнолдс, заведе делото в САЩ.

Диас твърди в делото, че преди да излезе на ринга с "Gamebred", той е направил сделка с промоутъра Соломон Енгел и неговата компания Fanmio. Сделката гласяла, че Диас ще получи 9 милиона долара от боксовата среща. Но Диас казва, че след като победи Масвидал на 6 юли в сблъсък от 10 рундa, Енгел отказва да плати.

Според Нейт, Енгел е казал, че не може да осигури средствата, защото не е спечелил от битката така, както е очаквал. Делото също така твърди, че Енгел е казал на Диас, че не може да му плати, въпреки устните и писмени споразумения, защото съпругата му може да се разведе с него заради финансовата загуба.

Диас ги съди за измама и нарушаване на договор, заявявайки в документите, че никога не би се качил на ринга с Масвидал, ако знаеше, че не му плащат. Битката срещу Масвидал беше втората професионална боксова среща на Диас в кариерата му. Преди тази битка Нейт загуби от Джейк Пол през август 2023 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес