Зареждане

Иван Николов - Вакича: Бокс срещу наркотици

Публикувано на: Януари 5, 2022 в 09:39 ч
Иван Николов – Вакича е един от най-атрактивните български професионални боксьори. Той има само 3 успеха в 17 мача, но успява да победи най-големия си съперник – наркотиците.

В специален документален филм 42-годишния ветеран споделя през какво е преминал.

„Дълги години съм имал проблеми с наркотиците. Периодично съм вземал. Не постоянно, щото имах много голяма подкрепа от близките и от роднини. Никога не са ме оставили да ме изхвърлят на улицата като бездомник или нещо такова. Затова не съм могъл да пропадна като някои други.

Но преди да срещна жена ми и да се родят децата периодично винаги се връщах пак към това. Рано или късно пак се връщах – разказва Вакича в документалния филм на youtube канала Спортната Джунгла. - Накрая всички постепенно почват да бягат от теб.

Оправях се и започвах отначало. Докато не срещнах моята прекрасна млада жена, която ми роди три деца. Тя осмисли живота ми и сега вече съм друг човек.“

Приказката на Иван Николов има елементи на филм на ужасите. Кой бос от подземния свят дава ценен съвет на боксьора, за да спре окончателно с дрогата, защо приема мачове срещу много по-тежки и класни съперници и какво послание има Вакича към всички, които имат проблеми с наркотиците, вижте във филма на youtube канала Спортната джунгла.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес