Зареждане

Конър Макгрегър с големи залози на Европейското първенство

Конър Макгрегър с големи залози на Европейското първенство
Публикувано на: Юни 17, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър се отличи с големи залози на Европейското първенство. Ирландската суперзвезда заложи 60 000 евро на Кристиано Роналдо, който да стане голмайстор. Ако Роналдо наистина стане голмайстор на Европейското първенство, Макгрегър може да се надява на удивителна печалба от не по-малко от €761 310. 

Макгрегър също заложи 83 000 евро за победа на испанския отбор, ако случаят е такъв, ирландецът ще осребри не по-малко от 1 002 000 евро. Макгрегър и Роналдо се познават от доста време. Португалската футболна легенда дори присъства на една от тренировките на Макгрегър преди реванша му с Нейт Диас през 2016 година.

Освен това двамата, сега на 35 и 39 години, бяха забелязани един до друг миналия декември по време на грандиозната боксова гала „Ден на разплатата“ в Саудитска Арабия. Наскоро стана ясно, че голямото завръщане на Конър се отлага. Той трябваше да се бие на UFC 303 в края на месеца в Лас Вегас.

За съжаление "The Notorious" се контузи и битката се отложи. Сега UFC планират да я проведат по-късно тази година, но феновете са скептични. Конър не скучае и сега се е концентрирал върху Европейското по футбол.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес